Anugrah’s

Tepangaken kawula tiyang saking ndusun .

Tepatipun dusun kawulo cumondok wonten wewengkon pemerintahan desa Rowodadi ,Grabag ,kabupaten Purworejo,propinsi jawa tengah.

Ingkang nyobi berkarya sak wontenipun,mugo saget di maklumi…nuwun,

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s